Parhaat työkalut bisneksen kasvattamiseen

Tällä sivulla suosittelen työkaluja, joita itse käytän omassa bisneksessä. Ei mitään höpönlöpöä, ainoastaan rehellisiä suosituksia parhaimmista ohjelmistoista, joita itse olen testannut toimiviksi.

Huomaathan että osa linkeistä on kumppanuuslinkkejä, eli tienaan pienen komission, jos ostat jotain tai rekisteröidyt linkin kautta. Kuitenkin kaikki palvelut ovat normaalihintaisia, eli et maksa yhtään ylimääräistä. Lisäksi useimmassa ohjelmistossa on maksuton kokeilu, joten tässä ei ole mitään riskiä sinulle.

Sähköpostimarkkinointi:

Active Campaign –  Markkinoinnin automaatio

Active Campaign on yksi helppokäyttöisimmistä ja edullisimmista sähköpostimarkkinointiohjelmistoista. Erityisen hyvän työkalusta tekee sen suomenkielisyys ja monipuoliset ominaisuudet mm. automaatioiden rakentamiseen. Lisäksi ohjelmiston saa käyttöön halvimmillaan 9 dollarilla kuukaudessa.

Tämä on kumppanuuslinkki

 

 

Webinaarien järjestäminen: 

Webinarjam – Live-webinaarien järjestäminen

Webinarjam on edelleen yksi parhaimmista ohjelmistoista markkinointiwebinaarien järjestämiseen. Lisäksi se on edelleen yksi halvimmista ohjelmistoista etenkin isompien webinaarien järjestämiseen. Erityisen hyvän työkalusta tekee sen monipuoliset myyntiä tukevat ominaisuudet kuten chat ja tarjousnapit. Kokeile Webinarjamia 14 päivän ajan vain 1 dollarilla minun linkin kautta 

Tämä on kumppanuuslinkki

Everwebinar – Automatisoitujen webinaarien järjestäminen

Everwebinarin avulla voit järjestää itsestään pyöriviä maksuttomia koulutuksia ja webinaareja. Erityisen hyvän työkalusta tekee sen monipuoliset myyntiä tukevat ominaisuudet kuten chat ja tarjousnapit. Kokeile Everwebinaria 14 päivän ajan vain 1 dollarilla minun linkin kautta. 

Tämä on kumppanuuslinkki

 

 

Nettisivut:

Siteground – Hostingpalvelu

Siteground on yksi suosituimmista ulkomaalaisista hosting-palveluista ja soveltuu loistavasti WordPress sivujen hostaukseen. Jos sinulta löytyy englannin kielen taitoa, niin suosittelen sitegroundia lämpimästi. Myös nämä minun sivut on hostattu Sitegroundissa. Erityisen hyvän hosting-palvelusta tekee sen, että voit rakentaa rajattomasti nettisivuja ja lisäksi saat oman domainin mukaisen sähköpostiosoitteen helposti käyttöön. Lisäksi hosting-palvelun saa käyttöön halvimmillaan 6 eurolla kuukaudessa.

Tämä on kumppanuuslinkki

Elementor Pro – WordPress sivujen rakentaminen

Elementor Pro on yksi parhaimmista WordPress sivujen rakentamistyökalusta. Voit rakentaa Elementorin Pro -versiolla niin valikot, ländärit ym haluamisiksi. Sinun ei tarvitse olla mikään koodaajaa, sillä voit käyttää valmiita sivupohjia ja saat luotua hienon näköisiä sivuja helposti. Nämä sivut on myös rakennettu Elementorilla.  Elementor PRO maksaa halvimmillaan 49 dollaria vuodessa.