Miksi tämä podcast on perustettu?

Olen itse kuunnellut paljon englanninkielisiä bisnes-podcasteja kuten Mixergy ja Entrepreneurs on Fire ja olen oppinut niistä valtavasti bisneksen kasvattamisesta!

Minun mielestä Suomessa ei ole vielä ollut mitään vastaavaa podcastia. Joten siitä syntyi idea perustaa Suomeen uusi bisnes podcast, jossa yrittäjät voisivat oppia muilta yrittäjiltä hyödyllisiä taitoja bisneksen kasvattamiseen.

Tulen tässä podcastissa haastattelemaan eri alan asiantuntijoilta ja kasvuyrityksiä miten he ovat onnistuneet kasvattamaan bisnestä luovasti, niin että välttämättä ei tarvitse aina paljon rahaa siihen bisneksen kasvattamiseen.

Bisnes Kasvuun Podcastissa käydään läpi käytännön vinkkejä, kaikkia työkalusuosituksia ja ikivihreitä neuvoja bisneksen kasvattamiseen. 

Ensisijaisesti haluan inspiroida muita yrittäjiä tällä podcastilla ja jakaa hyödyllistä tietoa, jonka voit heti viedä käytäntöön. 

Olen aina ollut sitä mieltä, että yrittäjät pitävät Suomen pystyssä ja mikä parempi tapa olisi tukea Suomen talouskasvua on auttaa muita yrittäjiä heidän bisneksen kasvattamisessa.

Jos sinulla jäi kysyttävää tai haluat laittaa minulle viestiä, niin voit ottaa minuun yhteyttä aki (at) bisneskasvuun.fi