1 – Bisnes Kasvuun podcastin synty, miksi sinun kannattaisi kuunnella tätä podcastia?

Bisnes Kasvuun Aki Töyräs
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin


Kuuntele jakso tästä:

Tässä aloitusjaksossa käyn läpi, että miten tämä Podcast sai alkunsa.

Tekstiversio:

Aki:

Tämä podcast on kaikille yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa bisnestään ja saavuttaa suurempia asioita elämässään. Minä olen Aki Töyräs ja tervetuloa kuuntelemaan Bisnes Kasvuun Podcastia. 

Ensimmäinen jakso on omistettu sille, että minä haluan vähän avata, että mistä tämä Bisnes Kasvuun Podcast idea on syntynyt. Kerron sinulle miksi tätä kannattaa oikein kuunnella ja mitä hyötyä siitä on kuulijalle. 

Viimeiset viisi vuotta olen auttanut kädet savessa eri alan asiantuntijoita rakentamaan heidän bisneksiään ja minulla on ollut asiakkaina Suomen huippuasiantuntijoita kuten Tomi Kokko, Mikko Sjögren ym. ja olen ollut siellä taustajoukoissa auttelemassa kasvattamaan heidän bisneksiään.

Olen oppinut näistä asiakasprojekteista, että bisneksen kasvattaminen ei ole yksiselitteistä. Elikkä ei riitä pelkästään esim webinaarit tai myyntisuppilot, vaan on oikeasti monta tekijää millä pystyy kasvattaa bisnestä, joita tulen kertomaan tässä podcastissa. 

Omaankin tähän yrittäjäuraan mahtuu monenlaista projektia ja monenlaista epäonnistumista ja kokeilua. Sit kun tuli tämän korona-aika niin muutama asiakasprojekti hiljeni ja tuli aikaa miettiä, että mitä oikeasti haluaa tehdä ja miten mä voisin auttaa muita yrittäjiä. 

Mulla oli aikaisemmin ollut 2015 vuonna ensimmäisiä bisnes-podcasteja mitä Suomessa ollut mutta se jäi vähän tauolle. Minä mietin, että miten minä voisin tuoda oman korteni kekoon ja mitä jos olisi yrittäjille suunnattu podcast.

Olen itse oppinut niin paljon podcasteista. Olen kuunnellut paljon englanninkielisiä podcasteja kuten Superfastbusiness, Mixergy ja Entrepreneurs on Fire, joista olen oppinut paljon.

Mietin, että podcast olisi hyvä tapa lähteä tuomaan Suomessakin bisneksen kasvattamiseen vinkkejä. Ja olisi just semmoinen podcast, jossa käytäisiin läpi käytännön vinkkejä, kaikkia työkalusuosituksia ja ikivihreitä neuvoja siihen bisneksen kasvattamiseen. Mun mielestä Suomessa ei ole vielä tullut tämmöistä podcastia vastaan niin mietin, että hei tässä on hyvä sauma lähteä perustamaan sitä. 

Tulen tässä podcastissa haastattelemaan  eri alan asiantuntijoilta ja kasvuyrityksiä, miten he ovat onnistuneet kasvattamaan bisnestä luovasti ja niin että välttämättä tarvita aina paljon rahaa siihen bisneksen kasvattamiseen.

Jos sinua kiinnostaa bisneksen kasvattaminen, niin ota tämä podcast seurantaan. Kiitoksia jakson kuuntelusta. Lisää kuunneltavaa löytyy osoitteesta www.bisneskasvuun.fi

Tilaa podcast:

Lataa tekstiversio PDF:nä ja liity uutiskirjeen tilaajaksi

Yksityisyys: Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin ja lupaan pitää tietosi 100% turvassa. Liittymällä sähköpostilistalle hyväksyt Tietosuojaselosteen